Maskinöversättning

Maskinöversättning

När företagen står inför större volymer av innehåll som kräver översättning och tiden som avsatts för dessa projekt krymper, överväger fler och fler organisationer för- och nackdelarna med maskinöversättning – MT – som en hållbar lösning för att tackla dessa tidskritiska projekt.

TransPerfects egenutvecklade metodik kombinerar maskinöversättning med kompletterande tekniker och mänskliga översättare för att snabbt och tillförlitligt producera användbara översättningar för granskning av stora mängder text, allt slutfört i en bråkdel av den tid som skulle krävas för en vanlig översättningsprocess.

Nyttan av maskinöversättning kan sträckas till att omfatta både icke-distributionsanvändning inklusive dokumentgranskning, juridiskt avslöjande och intern korrespondens och material på distributionsnivå där extremt snabba handläggningstider är ett krav.

Med TransPerfects skalbara MT-metodik, kan mänsklig inblandning ökas, minskas eller tas bort helt och hållet baserat på de specifika målen för varje projekt.

Machine Translation Whitepaper

To learn more about this valuable system, we invite you to download our
Machine Translation White Paper.

WorldLingo

WorldLingo är ett av de grundläggande pionjärsystemen inom automatiserad översättning och har bevisat sig vara en effektiv maskinöversättningslösning för ett antal tillämpningar, bland annat för webb- och programvaruinnehåll samt e-post- och chattmeddelanden, om kunden har stora volymer dokument eller text som kräver snabbare svarstid än vad mänskliga översättare kan erbjuda.

För att besöka WorldLingos webbplats, klicka här.

Webbplatsöversättning

Tillåt besökarna på din hemsida att omedelbart översätta din sida på begäran

Översättnings-API

Lägg till översättningstjänster till alla applikationer eller webbplatser

Chattöversättare

Underlätta realtidsdiskussioner på portaler, webbplatser och intranät

E-postöversättare

Skicka och ta emot översatta e-postmeddelanden i realtid

 

Maskinöversättning samt granskning av mänskliga översättare

TransPerfects automatiserade maskinöversättningstjänst kan användas på egen hand eller som en del av en helt teknikbaserad strategi, eller i samband med en mänsklig efterredigering. Genom att använda en mänsklig granskare i processen kommer den översatta produkten att ha tillräckligt hög kvalitet för att möta många företagskrav.

Kontakta oss för att se om en lösning med maskinöversättning och mänskliga granskare är rätt för dig genom att schemalägga ett samtal med en av våra maskinöversättningskonsulter.

 
Stänga-knapp

Företagsgrupp


 
Stänga-knapp

Välj språk


Nord- och Sydamerika Europa Afrika och Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet