TransPerfects historia

TransPerfects historia

Liz Elting och Phil Shawe träffades 1991 på New York University Stern School of Business. Efter många år i översättningsbranschen kände Liz Elting att det fanns ett behov av ett serviceinriktat företag som kunde leverera komplexa projekt snabbt och korrekt. Under 1992 grundade de TransPerfect för att fylla det tomrummet. Deras uppdrag och vision var: Att tillhandahålla språktjänster av högsta kvalitet till ledande företag över hela världen. Utan någon extern finansiering alls växte TransPerfect från att vara ett litet företag med två personer i ett studentrum, till ett av världens mest ansedda företag inom språk- och affärstjänster.

Under årens lopp har TransPerfect och dess grundare fått motta flera utmärkelser. TransPerfect har uppmärksammats som ett av de snabbast växande privatägda företagen i USA genom att komma in på listan Inc. 500. TransPerfects grundare har uppmärksammats som Entrepreneurs of the Year av Ernst and Young. Företaget är också känt för att ha utvecklat branschstandarden för certifiering av lingvister med programmet TransPerfect Linguist Certification (TLC). Programmet testar lingvisters kunskaper inom språk och branschspecifika områden.

Idag har TransPerfect över 4 600 heltidsanställda, ett nätverk med fler än 5 000 certifierade språk- och ämnesområdesexperter och fler än 90 kontor runt om i världen, vilket gör TransPerfect till världens största privatägda leverantör av språktjänster. TransPerfect är certifierat enligt ISO 9001:2015 och ISO 17100:2015, vilket garanterar högsta möjliga kvalitet och service för alla projekt. Som en global koncern genomför TransPerfect över 50 000 projekt per år och arbetar med många av världens mest kända företag.

如今,TransPerfect 聘用了逾 4,000 名全职员工,其人才网络涵盖 5,000 多名认证译员和专业领域专家,并在全球各大城市设立了超过 90 家办事处,堪称全球最大的私营语言服务提供商。在中国,TransPerfect 于2008 年设立了创博翻译(北京)有限公司,为本地的客户持续提供优质的语言服务与产品。TransPerfect 通过了 ISO 9001:2015 和 ISO 17100:2015 认证,确保所有项目都能达到最高质量并获得最卓越的服务。TransPerfect 全球集团与全球众多知名企业合作,每年完成 50,000 多个项目。

 

 

 
Stänga-knapp

Företagsgrupp


 
Stänga-knapp

Välj språk


Nord- och Sydamerika Europa Afrika och Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet