Multimediala lösningar och studiolösningar

Multimediala lösningar och studiolösningar

TransPerfect har över 20 års erfarenhet i branschen och erbjuder en rad av olika multimedialösningar som kombinerar våra globala språkresurser med våra tekniklösningar och vår projekthanteringsexpertis.

TransPerfect har ett omfattande förråd av professionella berättarröster på över 170 språk, som finns tillgängliga för inspelningar på platser runt om i världen liksom i våra egna fullt utrustade inspelningsstudior.

Vi vet hur

För att besöka vår webbplats för media- och studiolösningar, klicka här
www.transperfectstudios.com

Produktionslivscykelsupport

Förproduktion

 • Utveckling, anpassning och granskning av manus
 • Professionell casting
 • Tvåspråkiga handledare/chefer

Produktionstjänster

 • Flerspråkig rösttalang
 • Professionella inspelningstjänster för både berättarröster och dubbning
 • Kompletta produktionsteam för inspelningar i landets eget språk

Efterproduktion

 • Redigering
 • Mixning
 • Undertextning
 • Grafikutbyte
 • Transkribering
 • Lokalisering av flash
 • Filmredigering och konvertering

Berättarröst och dubbning

TransPerfect har en bred databas av professionella berättarröster på över 170 språk. Våra berättarrösttalanger har rätt kompetens och erfarenhet att förmedla ditt budskap till globala marknader och lokala samhällen i den stil, ton och röst som du föredrar. Vi kan hjälpa dig oavsett om dina behov inkluderar TV/film, enbart ljud, onlinematerial, utbildnings-/e-learningmaterial eller någon annan typ av media.

 • Läppsynkronisering
 • Dokumentärstil
 • Berättarröster

Våra tekniska handledningsexperter ser till att dina inspelningar timas perfekt, att ljudkvaliteten är på topp och att berättarröstproduktionerna är av högsta möjliga kvalitet. TransPerfect kan hjälpa dig att uppfylla dina behov oavsett plats med hjälp av våra egna studior (i New York, Los Angeles och Barcelona), våra fler än 40 partnerstudior eller hos kunders/tredje parters anläggningar.

De slutgiltiga filerna har alla vanliga mediafilformat.

Mediaportfölj


Se vår kompletta portfölj på www.transperfectstudios.com

Röstprovskatalog

Undertextning

TransPerfect textningsexperter har en bred erfarenhet och de ser till att ditt meddelande, din dialog eller ditt manuskript kommuniceras på ett tydligt och koncist sätt på över 170 språk.

Processen börjar med en noggrann manusanpassning för varje språk för att upprätthålla innebörden av källinnehållet samtidigt som man arbetar för att maximera läsbarheten för tittaren inom de längdrestriktioner som finns. TransPerfects textningsexperter är skickliga på att göra intelligenta redaktionella val som garanterar att sluttexterna fortfarande fångar essensen i budskapet och får det att sammanfalla exakt med videoelementet på skärmen.

Våra undertextare arbetar normalt med alla kända format, bland annat SRT, WebVTT, DFXP/TTML, SCC, SBV, SUB, CAP och SAMI. Vi kan även skapa skräddarsydda lösningar för att tillmötesgå era krav för reklamfilmer, TV-program, webbsändningar, DVD-filmer, videor och biofilmer.

Transkribering

TransPerfects transkriberingstjänster kombinerar branschledande handläggningstider med oöverträffad korrekthet när det gäller att leverera de slutgiltiga transkriberingsfilerna i det format som du önskar. Våra professionella transkriberare har erfarenhet av alla typer av media, bland annat kassetter, DVD-filmer, internetvideo/-ljud och direktsändningar.

 

Medicinsk transkribering
 

Juridisk transkribering
 

Företagsrelaterad transkribering

WorldView mediaövervakningslösningar

TransPerfects WorldView-lösning tillåter kunderna att spåra sin egen och konkurrenternas varumärkestäckning, vilket gör det enkelt att hålla koll på branschrelaterade nyheter via ett stort urval av medier, från dagstidningar och bloggar till webbplatser och andra sociala medier. Utöver att spåra täckningen erbjuder vi högkvalitativa översättningar och konsulttjänster för att du ska uppnå goda resultat även på utländska marknader. Våra tvåspråkiga mediaexperter gör sammanfattningar och analyser av alla täckningsresultat och sökordsanpassning för att öka volymen och kvaliteten på den globala täckningen.

 


 

För att se exempel på vårt arbete, besök webbplatsen för våra media- och studielösningar:

www.transperfectstudios.com

 
Stänga-knapp

Företagsgrupp


 
Stänga-knapp

Välj språk


Nord- och Sydamerika Europa Afrika och Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet